Haberler Arşivi
« 2022 »

91. İEF’de Buca rüzgârı esecek

BUCA Belediyesi, kentin ticari ve kültürel hafızasını içinde barındıran 91. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) yerini aldı. Belediye Başkanı Erhan Kılıç, 2-11 Eylül tarihleri arasında Buca’nın eşsiz tarihi ve kültürel dokusu

91. İEF’de Buca rüzgârı esecek

Gençlikten coşkulu 30 Ağustos kutlaması

BUCA Belediyesi, gençleri 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle Kaynaklar’ın eşsiz doğasında Gençlik Doğa ve Zafer Kampı’nda bir araya geldi.

Gençlikten coşkulu 30 Ağustos kutlaması

Cumartesi

“Mavi Proje” başarıyla sona erdi

YAZIN bunaltıcı günlerinde dar gelirli yurttaşların serinlikten ve deniz kültüründen uzak kalmaması için Buca Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje, başarıyla sona erdi.

Cumartesi

“Mavi Proje” başarıyla sona erdi

Çarşamba

Başkan Kılıç “komşularıyla buluştu”

BUCA Belediyesi ve Buca Kent Konseyi, “Komşular Buluşuyor” etkinliklerine Efeler Mahallesi’nde devam etti.

Çarşamba

Başkan Kılıç “komşularıyla buluştu”

BUCALI ÇOCUKLARDAN HAVUZ TEŞEKKÜRÜ

BUCA Belediyesi Başkanı Erhan Kılıç’ın Yıldız ve Mustafa Kemal mahallelerinde çocuklara yaz tatili hediyesi olarak hayata geçirdiği portatif havuzlar çok büyük ilgi gördü.

BUCALI ÇOCUKLARDAN HAVUZ TEŞEKKÜRÜ

Buca Belediyesi makalesi ICLEI Avrupa web sitesinde yayınlandı

SÜRDÜRÜLEBİLİR bir çevre için uluslararası çalışmalarıyla öne çıkan Buca Belediyesi, bu alanda bir başarıya daha imza attı. Uluslararası Yerel Çevresel Girişimler Konseyi (ICLEI) Avrupa Sürdürülebilirlik İçin Yerel Yönetimler

Buca Belediyesi makalesi ICLEI Avrupa web sitesinde yayınlandı

BUCA'DA DEPREM PANELİ

BUCA’da 17 Ağustos Depremi’nin yıl dönümü öncesi “Afet Yönetiminde Sivil Toplum Kuruluşlarının Yeri ve Önemi” konulu panel gerçekleştirildi.

BUCA'DA DEPREM PANELİ

Bucalı çocuklar yaz tiyatrosunu sevdi

BUCA Belediyesi yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte karne hediyesi olarak başlattığı tiyatro gösterimlerine devam ediyor. Son olarak Alaaddin’in Sihirli Lambası adlı müzikli çocuk tiyatro oyunu, hafta sonu iki seans halinde Bu

Bucalı çocuklar yaz tiyatrosunu sevdi

Buca’da aşure kazanları deyişlerle kaynatıldı

Buca’da, Muharrem ayında geleneksel hale getirilen aşure ikramı, yurttaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Buca’da aşure kazanları deyişlerle kaynatıldı

Perşembe

BUCA'YA YENİ TAZİYE EVİ

BUCA Belediyesi, yurttaşların acı günlerinde destek olmak için açtığı taziye evlerine bir yenisini ekleyerek Kuruçeşme Mahallesi’ndeki projeye başladı.

Perşembe

BUCA'YA YENİ TAZİYE EVİ

BUCALI ÇOCUKLAR MAHALLEDE YÜZME ÖĞRENİYOR

TOPLUMUN her kesiminin sağlık, eğitim, sanat ve spor olanaklarına ulaşması için fırsat eşitliği ilkesi ile sosyal projeler hayata geçiren Buca Belediyesi bu kez de çocukların yüzünü güldürdü.

BUCALI ÇOCUKLAR MAHALLEDE YÜZME ÖĞRENİYOR

Buca’da üreticinin ilk hasat coşkusu

SÜRDÜRÜLEBİLİR kırsal kalkınma projesini Buca halkı ile birlikte hayata geçiren Buca Belediyesi, yurttaşları üretime teşvik etmek için başlattığı fide dağıtma kampanyasının meyvelerini aldı.

Buca’da üreticinin ilk hasat coşkusu

Buca’da anne ve çocuklara deniz keyfi

SOSYAL belediyeciliğin pek çok örneğini sergileyen Buca Belediyesi, yazın sıcak günlerinde dar gelirli yurttaşların serinlemesi için bir proje daha hayata geçirdi.

Buca’da anne ve çocuklara deniz keyfi

Kaybettiği kira parasını belediye işçisi buldu

Buca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan Serkan Akdoğan, Mustafa Eren Parkı’ndaki rutin görevi esnasında içinde Veysel Şeker’in dükkan kirasının olduğu kayıp cüzdanı bulunca en yakın polis merkezine götürdü.

Kaybettiği kira parasını belediye işçisi buldu

Buca Adatepe’de yeni yol müjdesi

TÜRKİYE’deki 38 ilden daha fazla nüfusa sahip olan Buca’da trafik altyapısı açısından devrim niteliğinde bir çalışma başlatıldı.

Buca Adatepe’de yeni yol müjdesi