Geleceğini Kuran Genç Kadınlar Projesi - Hayat Dolu Buluşmalar Programı

Yayın tarihi: 02.05.2023

Geleceğini Kuran Genç Kadınlar Projesi kapsamında yürütülen ve AÇEV’in hazırladığı “Hayat Dolu Buluşmalar Programı” 18-29 yaş aralığında eğitimde ve istihdamda bulunmayan ortaokul veya lise mezunu olan genç kadınlar için 2 Ay boyunca, Haftada 2 gün 3’er saatlik buluşmalar olarak uygulanıyor.

Hayat Dolu Buluşmalar, öz yeterlilik ve öz güven kazanmak, kadın sağlığı konusunda farkındalık kazanmak, eğitime kaldığı yerden devam etmek, istihdama katılma yollarını bilmek, haklarını öğrenmek, dayanışma yollarını keşfetmek, çocukları desteklemek adına hazırlanan özel bir programdır.

Bu kapsamda, Buca Belediyesi Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Merkezi’nde, 2 Ay boyunca, Haftada 2 gün 3’er saatlik buluşmalarda yapılması planlanan çok boyutlu ve karma eğitim öğretim programına katılmayı arzulayan 18-29 yaş aralığında, eğitimde ve istihdamda bulunmayan ortaokul veya lise mezunu olan genç kadınları HAYATDOLU BULUŞMALAR’a bekliyoruz.

Bilgi için;
Buca Belediyesi Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Merkezi