Buca Belediyesi Ramazan Ayının Bereketini Bucalılarla Paylaşacak

Günde 750 Kişiye İftar Yemeği

Buca Belediyesi, sayılı günlerin kaldığı Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı. Belediye Mübarek Ramazan Ayı boyunca Yeşilbağlar Mahallesi 637/48 sokakta bulunan Vali Kutlu Aktaş parkı içerisinde kurulacak iftar çadırında her gün 750 kişiye iftar yemeği dağıtacak.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 11 ayın sultanı ramazan ayının birlik beraberlik ve bereketini Bucalılarla paylaşmak için kuracakları iftar çadırına tüm hemşerilerini davet etti. Başkan Piriştina, iftar çadırının yanı sıra Çevik Bir Meydanı’nda ve Gölet’te Ramazan Şenlikleri düzenleneceği bilgisini verdi. Bazı mahallelerde de sokak tiyatroları gerçekleşeceğini belirten Başkan Piriştina, “Ramazan’ın ruhuna uygun aktiviteleri, ilçemizde uygulamaya çalışacağız. Belediye olarak üzerimize düşeni yapmak istiyoruz” dedi.