Buca dünya markalarına ‘PABUC’ bırakmaz

25.12.2015

Siftah Başkan Piriştina’dan

İzmir tekstil ve konfeksiyonda yepyeni bir merkez kazandı. Ünlü tekstil markalarının en uygun fiyata satılacağı Buca Tekstil Pazarı ‘PABUC’ hizmete açıldı. Tekstil ve konfeksiyondaki son moda ve trendlerin sergilendiği PABUC, açılışının ilk gününde Bucalıların akınına uğradı. PABUC’u ilk gününde ziyaret eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina esnafla ve moda severler ile sohbet ederken, kızı içinde alışveriş yaptı. Modaya dair her ürünün uygun fiyat, yüksek kalite avantajıyla satıldığı PABUC, Buca Pazaryeri’nde her Perşembe “Ne fiyattan ne kaliteden vazgeçmem” diyen moda severleri bekliyor.

Buca Belediyesi iştiraki BUCAMAR tarafından işletilecek Buca Tekstil Pazarı PABUC ilk gününde Bucalıların akınına uğradı. Kalitenin ekonomik fiyatlarla vatandaşla buluşacağı PABUC’un ilk müşterilerinden biri de Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina oldu.

Buca Pazaryeri’nde her hafta perşembe günleri kurulacak olan Buca Tekstil Pazarı PABUC’un açılış gününde adeta izdiham yaşandı. Kentin dört bir yanından akın akın PABUC’a gelen vatandaşlar uygun fiyatlara alış veriş yapma imkanı bulurken, pazarın gördüğü ilgiden pazarcılar da bir hayli memnun kaldı.

PABUC’u ilk gününde ziyaret eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Pazar esnafına hayırlı işler diledi.  Hemşerileri ile de sohbet eden Piriştina, pazardan alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Piriştina pazardan kızı Damla’ya da eşofman takımı aldı.

“Artık alışveriş için başka ilçelere gitmemize gerek kalmadı”

PABUC’un gördüğü yoğun ilgiden memnun olduklarını dile getiren Pazar esnafı, ilçede önemli bir ihtiyacın karşılandığını söyledi. Pazarın kurulmasının hem esnafın hem de vatandaşın menfaatine olduğunu dile getiren pazarcılar, PABUC’un kurulmasına öncülük eden Başkan Piriştina ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Artık alışveriş için başka ilçelere gitmelerine gerek kalmadığını söyleyen vatandaşlar ise fiyatların ucuzluğundan ve çeşit çokluğundan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ücretsiz servis

Buca Belediyesi iştiraki BUCAMAR tarafından kurulan ve işletilen Pazar için her Perşembe saat başı, Buca Koop (Pehlivanoğlu marketi önü), Toki (Barış Gross market önü), Gediz (Sevgi Yolu girişi), Evka – 1 (Migros önü, Yedigöller üstü) ve Yıkık Kemer’den (Park önü) ücretsiz servis kaldırılacak.