Buca 28 Ekim akşamı kırmızıya boyanacak

27.10.2015

“Cumhuriyet için bayrağını al gel”

Buca Belediyesi, Cumhuriyetimizin 92. Yılında kenti kırmızıya boyamaya hazırlanıyor. Cumhuriyet bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde 28 Ekim Çarşamba günü meşaleler eşliğinde fener alayı organize eden Buca Belediyesi, tüm Bucalıları saat 19.30’da Belediye önünde toplanmaya çağırdı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Forbes Caddesi’nde kurulan stantlarda hemşerilerine Türk Bayrağı dağıttı.

Cumhuriyetin 92. Kuruluş yılı etkinlikleri Buca’da erken başlıyor. Buca Belediyesi Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 28 Ekim Çarşamba günü ‘Meşaleli Cumhuriyet Yürüyüşü’ düzenledi. Buca’yı meşaleler ve bayraklarla kırmızıya boyayacak etkinlik 28 Ekim Çarşamba akşamı Saat: 19.30’da Belediye Hizmet Binası önünde toplanmayla başlayacak.  Meşaleler ve Türk Bayrakları eşliğinde Menderes Caddesi üzerinden devam edecek fener alayı Çevik Bir Meydanı’na yürüyecek.

Buca Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öncesi Bucalılara 10 bin Türk Bayrağı dağıttı. Forbes Caddesi’nde kurulan stantta Türk Bayraklarının dağıtımını Başkan Piriştina yaptı. Vatandaşlar bayrak almak için uzun kuyruklar oluşturdu.