Buca’da camilere Ramazan temizliği

18.06.2015

Buca Belediyesi Ramazan Ayı’nın başlaması ile ilçede bulunan camilerde temizlik ve bakım çalışması başlattı. Belediye bünyesinde oluşturulan 5 kişilik temizlik ekibi ile Ramazan Ayı boyunca Buca’daki camilerin temizlik ve bakımları yapılacak. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina Ramazan Ayı’nın başlaması ile Bucalı vatandaşların daha temiz ve rahat bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için çalıştıklarını söyledi.

Belediyenin temizlik ekibi Ramazan Ayı’nın ilk gününde Buca’nın en büyük camilerinden biri olan Yıkık Kemer Ulu Cami’de çalışmalarına başladı. Ulu Cami’nin bahçesinde çevre düzenlemesini sağlayan temizlik ekibi iç kısımlarda da halı, ahşap, mermerler ve merdivenleri de profesyonel makinelerle özenle temizledi.