Bucalı çocuklar eğlenirken öğreniyor

28.01.2015

Buca Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte Bucalı çocukların tatillerini daha iyi bir şekilde değerlendirmesini sağlamak amacıyla yüzme, satranç ve su topu kursları açtı. Kurslarda eğitim alan Bucalı minikler hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Bucalı çocukların yarıyıl tatilini sporla geçirmeleri için Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda 26 Ocak’ta başlayan kurslardan 7-15 yaş arası çocuklar faydalanabiliyor. Bucalı çocukların yarıyıl tatili süresince hem iyi vakit geçirdiği hem de eğitim aldığı yüzme, satranç ve su topu kursları 3 Şubat’ta sona erecek.

Bucalı 150 öğrencinin eğitim aldığı kursların kayıtları ise devam ediyor. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar 0 232 999 1923 veya 0 232 439 1010 numaralı telefonları arayarak bilgi alabilirler.