Genç Başkan’dan hemşerilerine yeni yıl mesajı

31.12.2014

Buca’nın genç Belediye Başkanı Levent Piriştina, hemşerilerinin yeni yılını sosyal medya hesabından yayınladığı yeni yıl videosu ile kutladı. Yeni yıl da tüm hemşerileri için sağlık, mutluluk ve huzur dileyen Piriştina, 2015’in ülke için de adaletli bir yıl olmasını diledi.

Buca Belediyesi tarafından Şirinyer Parkı’nda düzenlenen yılbaşı etkinliklerinde Bucalılara yeni yıl dileklerini ileten Piriştina’ya hemşerileri de coşku ile eşlik etti. Piriştina’nın konuşması sona erdiğinde ise coşku doruğa ulaştı. Piriştina, kendisine alkışlarla destek veren hemşerileri ile birlikte dans etti, şarkı söyledi.  Başkan Piriştina’nın sosyal medya hesabından yayınladığı video ise takipçileri tarafından çok beğenildi.

Piriştina, sosyal medya hesabından yayınladığı video da hemşerilerine şöyle seslendi; “2014’te yaşadığımız sıkıntıları 2015’e taşımayacağız. Daha mutlu daha huzurlu ve her şeyden önemlisi daha adaletli bir yıl diliyorum. Çocuklarımızın geleceği için, daha yaşanabilir bir kent için hepinize 2015’te sağlık mutluluk ve huzur diliyorum.”