“Çocuklarımızın sağlığı geleceğimizin sağlığı”

13.12.2014

Buca Belediyesi’nden kantinlere sağlık denetimi

Buca Belediyesi, Bucalı çocukların daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda yemek ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için ilçe sınırları içerisinde ki okulların kantinlerinde denetimlerde bulunuyor.

Çocuğumuzun sağlığı, geleceğimizin sağlığı sloganıyla harekete geçen Buca Belediyesi ekipleri, okul kantinlerinin, iş yeri ruhsatı ve hijyen eğitimi sertifikası ile Sağlık Bakanlığı tarafından kantinlerde satılması yasak olan ürünler ve ürünlerin son kullanma tarihilerinin kontrollerini de yapıyor. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler de öğrencilerin kantinlerden istekleri ile şikayetleri de dinleniyor. Ekipler, denetimlerin okul sezonu boyunca belli aralıklarla devam edeceğini belirtti.