Buca’da Cumhuriyet Kupası sahiplerini buldu

28.10.2014

Buca Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşen Geleneksel Cumhuriyet Kupası Binicilik Engel Atlama Yarışması'nda zafere 80.76 saniyelik derecesiyle Yusuf Cem Kayacan Abner isimli atıyla ulaştı. Tüm sportif ve kültürel faaliyetlere desteklerinin devam edeceğini belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Cumhuriyet Kupası'nı kazanan İstanbul Atlıspor Kulübü'nden Yusuf Cem Kayacan ile dereceye giren diğer sporculara kupalarını, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sırrı Aydoğan ve İzmir Atlıspor Kulübü Genel Sekreteri Adnan Tokdemir birlikte verdi.

Buca Atlıspor Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Kupası Binicilik Engel Atlama Yarışması'nda mutlu sona Abner isimli atıyla 32 rakibini geride bırakan Yusuf Cem Kayacan, 80.76 saniyelik derecesiyle ulaştı. 77.92'lik derecesiyle Hüsnü Dinç, Chiara isimli atıyla ikinci, 81.54'lük derecesiyle Sencer Can, AB 19 Chepetto isimli atıyla üçüncü oldu. 4 gündür devam eden ve toplam 16 kupanın sahiplerini bulduğu turnuvada diğer yarışmalarında ise ilk sırada yer alan sporcular şöyle: Ege At Kurtuluş Kupası (Yıldızlar): İpek Demirci (Concelda), (Genç-Yetişkin): Ada Taşpolatoğlu (Coolina), (Yıldız-Usta): Buse Büke (Rienne). Wyndham Grand İzmir Özdilek Çağdaş Uygarlık Kupası: Barkın Aydın (Cassinata), Nihat Bingöl Kupası: Sencer Can (AB 19 Yeter). Mehmet Demirpolat.

Törenin sonunda İzmir Atlıspor Kulübü Genel Sekreteri Adnan Tokdemir, Cumhuriyet Kupası Binicilik Engel Atlama Yarışması’na verdiği desteklerden dolayı Başkan Levent Piriştina ile Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sırrı Aydoğan’a teşekkür plaketi verdi.