Piriştina’dan çocuklara bayram hediyesi ‘Çocuk Tiyatrosu’

07.10.2014

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, mübarek kurban bayramı dolayısıyla Bucalı 300 öğrenciye bayram hediyesi olarak ‘Sağlık Kal’ adlı tiyatro gösterisini düzenledi. Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu’nun sunduğu oyunu izleyen minikler hem öğrendiler hem de eğlendiler.

Buca Belediyesi Yüzme Havuzu Konferans Salonu’nda düzenlenen tiyatro gösterisini Buca’nın Çamlık, Tuğsavul ve Dirayet Süren İlkokullarından 300 minik öğrenci izleme imkanı buldu. Başkan Piriştina’nın ücretsiz olarak tahsis ettiği servisler ile tiyatro salonuna gelen minikler keyifli bir gün geçirdiler.

Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu’nun sunduğu ‘Sağlıklı Kal’ adlı çocuk oyununda obezitenin zararları ve sağlıklı yaşamanın faydaları çocuklara eğlenceli bir şekilde anlatılıyor.