Engin’den Piriştina’ya Ziyaret

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, il yöneticileriyle birlikte Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı ziyaret etti. CHP Buca İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette Engin, “Belediye başkanlarımızın arkasında olacağız” dedi.

Kaynakları Doğru Kullanacağız

Engin Buca’da seçimin zorlu ve çekişmeli geçtiğini belirterek, “Levent kardeşimizin burada başarılı olacağına inanmıştık. Buca’ya hizmet eden eski belediye başkanı ve meclise de teşekkür ederiz. Bayrağı kaldığı yerden alıp daha ileri götüreceğinden şüphemiz yok. Her beş yıl yeni durumlar getiriyor. Beklentiler var. Sosyal demokrat belediye ve parti olarak toplumun en kötü koşullarda yaşayanlardan başlamamız gerekiyor. Belediye olarak yeni dönemde buralara ağırlık vermelidir. Belediye başkanlığı kamu görevidir. Başkanlar sadece partimizin üyesidir. Belediye başkanlarımızın hep arkasında olacağız. Onlara destek vereceğiz. Toplumun ve insanımızın vergileri ile kıt kaynaklarını doğru kullanmak partimiz için önemlidir. Vergi oranları zaten çok yüksek olan bir ülkeyiz. İsraftan kaçınmamız gerekiyor” dedi. Genç Başkan Levent Piriştina ise, “Uzun ve yorucu bir sürecin ardından tekrar CHP’nin bayrağını dalgalandırmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Sizler de çok büyük destekler verdiniz. Buca Belediyesi’nin ekibi olarak 5 yıl daha çalışacağız. Verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Çalışmalara başladık. Her zaman belediyemizin kapıları hemşerilerimize açık olacaktır” ifadelerini kullandı.