Geri Dönüşüm Yarışması
Yarışmanın Amacı: Kentimiz ekonomisine katkısını, çevreye kontrolsüz bırakılan atıkların doğaya verdiği zararlara ilişkin kent genelinde öğrencileri düşünmeye sevk etmek; öğrencilerin çevreye ilgisini artırmak, öğrencilerde çevre bilincini oluşturmak ve farkındalığı artırmak yarışmanın temel amaçlarındandır.

Başvuruda Bulunmak İçin: Yarışmacılar eserlerini Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne veya Buca Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne teslim edebilecektir.

Son Başvuru Tarihi: 24 Mayıs 2019 Cuma günü saat: 12:30'a kadar Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne veya Buca Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne teslim edebilirler. Şartnamede yer alan son başvuru tarihi sonrasında yapılan başvuruların geçerliliği bulunmamaktadır.