22. Ali Rıza ERTAN Şiir Ödülü
1- Ali Rıza Ertan Şiir Ödülü'ne yayımlanmamış kitap oylumundaki bir dosyayla katılım sağlanır. Konu ve dize sınırlaması yoktur. Kitap oylumu taşımayan dosyalar değerlendirmeye alınmaz.
2- Daha önce Ali Rıza ERTAN şiir ödülünde derece alan şair ile başka bir yarışmada ödül kazanmış olan dosyalar yarışma dışı tutulur.
3- Yarışmaya açık (gerçek) isimle katılmak zorunludur.
4- Ödüle 1983 yılı ve sonrası doğumluİar katılabilir. Şiir ödülümüzü adına düzenlediğimiz Ali Rıza Ertan 35 yaşında vefat ettiğinden katılımcılarımızın da 35 yaşını geçmemiş olması ilke olarak benimsenmiştir.
5- Şiirler, bilgisayarda düzenlenmiş olarak 6 (altı) nüsha (Kitap oylumu)  halinde gönderilmelidir.
6- Katılımcının adı, soyadı, kısa özgeçmişi, posta adresi, varsa e-mail adresi ve telefon numarası yazılmış olmalıdır.
7- Şiir Ödülüne son katılım 13 Nisan 2018, cuma günü saat 17:00'ye kadardır.
8- Yapıtlar posta, kargo ile ya da elden "Ali Rıza Ertan Şiir Ödülü 2018" Buca Belediyesi Kültür Sanat Merkezi Uğur mumcu cad.No:29 Buca/İZMİR adresine ulaştırılmalıdır. Postada meydana gelecek gecikmelerden Müdürlüğümüz sorumlu değildir.
9- "Ali Rıza Ertan Şiir Ödülü" Töreni 20 Haziran 2018,Çarşamba günü saat 19:30'da Buca Belediyesi Kültür Sanat merkezinde düzenlenecek kokteyl ile verilecektir.
10- Ödül kazananların, İzmir dışından katılmaları halinde, ödül gecesi konaklamaları ve ulaşımları Buca Belediyesi tarafından karşılanacaktır.
11- Seçici Kurul; Ahmet Günbaş, Halim Yazıcı, Hidayet Karakuş, M.Kadri Sümer, ve Ahmet Zeki Muslu'dan oluşmaktadır.
12- "Ali Rıza Ertan Şiir Ödülü" 3500.-TL. dir. Jüri değer bulduğu taktirde "Başarı Ödülü" verilebilir. Başarı Ödülü 1500.- TL'dir ..
13- Yarışmaya katılan eserler iade edilmez.
14- Sonuçlar 07 Haziran 2018, Perşembe gününden itibaren İnternet sitemizde yayınlanacaktır. (www.buca.bel.tr)

Başarı Dileklerimizle...

Bilgi: Buca Belediyesi (0 232) 439 10 10 - Dahili No: 2612 - 3159