21. Ali Rıza ERTAN Şiir Ödülü
21. Ali Rıza ERTAN Şiir Ödülü Yönetmeliği

1- Ali Rıza Ertan Şiir Ödülü'ne yayımlanmamış kitap oylumundaki bir dosyayla katılım sağlanır. Konu ve dize sınırlaması yoktur. Kitap oylumu taşımayan dosyalar değerlendirmeye alınmaz.
2- Yarışmaya açık (gerçek) isimle katılmak zorunludur.
3- Ödüle 1982 yılı ve sonrası doğumlular katılabilir.(Şiir ödülümüzü adına düzenlediğimiz Ali Rıza Ertan 35 yaşında vefat ettiğinden katılımcılarımızın da 35 yaşını geçmemiş olması seçici kurulun kararıdır. )
4- Şiirler, bilgisayarda düzenlenmiş olarak 6 (altı) nüsha (Kitap oylumu) halinde gönderilmelidir.
5- Katılımcının adı, soyadı, kısa özgeçmişi, posta adresi , varsa e-mail adresi ve telefon numarası yazılmış olmalıdır.
6- Şiir Ödülüne son katılım 14 Nisan 2017, cuma günü saat 17:00'ye kadardır.
7- Yapıtlar posta, kargo ile ya da elden "Ali Rıza Ertan Şiir Ödülü 2016" Buca Belediyesi Kültür Sanat Merkezi Uğur mumcu cad.No:29 Buca/İZMİR adresine ulaştırılmalıdır. Postada meydana gelecek gecikmelerden Müdürlüğümüz sorumlu değildir.
8- "Ali Rıza Ertan Şiir Ödülü" Töreni 9 Haziran 2017,Cuma günü saat 19:30'da Buca Belediyesi Kültür Sanat merkezinde düzenlenecek kokteyl ile verilecektir.
9- Ödül kazananların, İzmir dışından katılmaları halinde, ödül gecesi konaklamaları Buca Belediyesi tarafından karşılanacaktır. Ulaşım kendilerine aittir.
10- Seçici Kurul; Ahmet Günbaş, Halim Yazıcı, Hidayet Karakuş, M.Kadri Sümer, ve Hüseyin Yurttaş'tan oluşmaktadır.
11- "Ali Rıza Ertan Şiir Ödülü" 3500.-TL. dir. Jüri değer bulduğu taktirde "Başarı Ödülü" verilebilir. Başarı Ödülü 1500.- TL'dir ..
12- Yarışmaya katılan eserler iade edilmez.
13- Sonuçlar 01 Haziran 2017, Perşembe gününden itibaren İnternet sitemizde yayınlanacaktır. (www.buca.bel.tr)

İletişim: (0 232) 439 10 10 - Dahili No: 2611 veya 3159